Mis het niet, Open Huizendag 2019

Posted by on feb 5, 2019 in Nieuwsbericht

Ook dit jaar is er weer de NVM Open Huizendag. Op 30 Maart van 11.00 tot 15.00 uur kunt u uw huis extra onder de aandacht brengen door mee te doen. Zorg dat u goed voorbereid bent en laat  een verkoopstylist  nog even kritisch naar de woning kijken. Een optimale presentatie van uw woning verdient ...

Interiors4U viert het eerste lustrum!

Posted by on feb 5, 2019 in Nieuwsbericht

VIJF jaar succesvol interieuradvies en verkoopstyling! Dat gaan we vieren! Aan alle klanten dank voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. We blijven alle ontwikkelingen op het gebied van verkoopstyling, interieurinrichting, kleur, materiaalgebruik en mogelijkheden volgen en hopen ook de komende jaren weer veel mooie interieurs te realiseren en verkopen te ondersteunen.  

Succesvolle styling, woning Velddreef verkocht!

Posted by on aug 3, 2018 in Nieuwsbericht

Alweer een succesvolle styling. In twee weken tijd is de woning aan de Velddreef  gestyled door interiors4U, gefotografeerd en door makelaardij Olav Veldhuizen verkocht!

Restyling activiteitencentrum ‘t Hazzo voltooid

Posted by on jun 19, 2016 in Nieuwsbericht

De restyling van aciviteitencentrum ‘t Hazzo is een feit. De website is bijgewerkt met het eindresultaat, kijk bij projecten om een uitgebreide voor en na fotosessie te zien! Afgelopen dagen is er keihard gewerkt aan het realiseren van alle plannen. Het eindresultaat is een ware metamorfose. Door aanpassingen in verlichting, visuals en gebruik maken van ...

Binnen 24 uur na verkoopstyling verkocht!

Posted by on apr 26, 2015 in Nieuwsbericht

Appartement in Arendonk is na de verkoopstyling meteen door de eerste kijker gekocht!! Verkoopstyling loont!! Veel succes met de nieuwe woning. En ook daar is een interieur advies altijd mogelijk.

Nieuw in verkoop na verkoopstyling

Posted by on feb 14, 2015 in Nieuwsbericht

Een zeer royale half vrijstaande woning in de mooie historische wijk Vogelzang in Bilthoven. Middellaan 26, Bilthoven. Na een verkoopstyling advies, nu in verkoop.

Openhuizendag

Posted by on jan 24, 2015 in Nieuwsbericht

28 Maart 2015 Openhuizendag 2015, de gelegenheid om je huis te presenteren en een snelle verkoop te realiseren. Laat van te voren nog een styling advies doen door een ervaren stylist, zodat de kijkers kopers worden! Bel gerust voor de mogelijkheden.